KONSERT OG SOLSKINN 17. MAI KL. 15.00

Den 17. mai blir det musikk og dans på Frivillighetssentralen. Da får vi besøk av Chacho y sus machachos. Dette er en cubansk gruppe som garantert vil få vår nasjonaldag til å svinge ekstra heftig. Frivillighetssentralen er åpen fra kl. 11 med kakebord og konsert i bakgården. Alle er velkommen!
Fri entrè.

SMEKKER DANS
Vi spiller og synger, noe som får nordmenn til å danse, sa en i den cubanske gruppa til Halden Arbeiderblad, da Thorkil Lindskog i nevnte avis, snakket med Chacho y sus machachos da de spilte utenfor servicesenteret i gågata sist fredag.

BESØKER ØSTFOLD
Det er Delta K og Østfold fylkeskommune som har tilbudt den cubanske gruppen til institusjoner og spillesteder i Østfold.
Frivillighetssentralen i Halden har altså vært svært heldige og har fått besøk på den dagen vi ønsket, selveste 17. mai.

ÅPENT HUS
Det var åpent på Frivillighetssentralen i fjor 17. mai, noe som var såpass vellykket at vi ønsket å holde åpent i år også. Med konserten kl. 15.00 håper vi at riktig mange vil finne veien til vår bakgård i Violgt 14.

Frivillige har fordelt oppgaver, både når det gjelder diverse praktiske forberedelser dagen før, med henting av ekstra stoler, oppsetting av telt/tak, kakebaking og festpynting.

SOLSKINN MELLOM MENNESKER
Konserten på Frivillighetssentralen vil være rett etter folketoget og før  arrangementet starter på festningen.
Vi håper på stort oppmøte blant lag, foreninger, flerkulturelt nettverk og ildsjeler, til årets feiring av 17. mai. Nasjonaldagen og festdagen for alle som bor i Norge i dag!
Vi håper  både på sol og solskinn mellom menneskene denne dagen.

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.