LINE-DANSEN IGANG!

Kari Engh minner om at dansen på fredager er i gang igjen fem fredager, fra 22.august, til og med 19.september. Nye kan komme til Kulturskolen kl 15.00 og de mer erfarne kl 15.30.
Kulturskolen finner du i Tordenskoldsgt, mellom Alladin kino og Folket hus.

10 fredager med dans og moro.
Kari Engh er en av flere frivillige som har deltatt på dansekurs i regi av Østfold idrettskrets gjennom Frivillighetssentralen.
Hun mener det er flott at så mange vil være med og danse. Dansen og det sosiale ved å være sammen, gir økt overskudd og mer livsglede, sier Kari og er selv et godt eksempel på at godt humør og dans er noe man virkelig blir glad av.

Det er noe begrenset plass i salen på Kulturskolen, som Frivillighetssentralen disponerer hver fredag for dansetreningen. Før sommeren var det cirka 20 som kom hver uke og det har også vært nær tretti som har "danset på linje", samtidig.

Etter en liten pause på noen uker etter de første fem dansefredagene er det på`n igjen i slutten av oktober og til og med fredag 28.november.
Tilsammen blir det ti fredager, hver uke fra kl 15-17.


FLOTT INNGANG TIL HELGEN
Så det er bare å ta på seg ledig tøy og komme til Kulturskolen fredager for en fin start på helgen.For de som kan og vil! - Om du får det til?.....
Ja, sier Kari, her kan alle! - en,tro, tre fire - snu, en, to, tre, fire - tilbake..

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.