KLASSISK KONSERT PÅ SØNDAG

Lene Aadalen Skomedal (ja, gift med Terje - snart ett års bryllupsdag..) (Ja, er også i familie med Wenche E... )

Terje Skomedal

Jonas Olsson

Fra Gøteborg til Halden, for å spille klassisk konsert i Violgt 14, søndag 3.april kl 18.00
Tre flotte musikere med tilsammen meget proffesjonell og allsidig musikalsk utdanning og bakgrunn. Terje Skomedal, fiolin, Lene Aa. Skomedal, horn og Jonas Olsson, klaver.


konserten skal de bl.a. spille Chanson georgienne og Vocalise av Rachmaninoff, arrangert for fiolin, horn og klaver, samt sonate for fiolin og klaver i d-moll og etter pause blir det Brahms horntrio.

Terje Skomedal jobber fast i Gøteborg Symfoniker.
Han har solistdiplom fra Musikhochschule Luzern i Sveits. Han tok grunnutdannelsen sin på Barrat Due Musikkinstitutt, hvor han senere også har undervist.
Han har jobbet som konsertmester i Symfoniorkestern ved Norrlandsoperan i Umeå og vært fiolin- leder for kammerorkesteret Oslo Camerata en rekke ganger.

Lene Aadalen Skomedal har en mastergrad i utøvende hornspill etter seks års studier ved Musikkhøgsklen i Gøteborg. Hun har blant annet vikariert i Det Norske Blåseensemblet i Halden, men også i Gøteborgsoperan, Trondheim Symfoniorkester, med flere.

Jonas Olsson har også studert ved Musikkhødskolen i Gøteborg og ved International Ensemble Modern Academy i Frankfurt. Han er en ettertraktet solist og kammermusiker på flere konserter og festivaler rundt om i Europa, Nord-Amerika och Asia.

Disse tre musikerne kan altså oppleves på Frivilligsentralen i Halden, søndag 3.mai kl 18.00
Billettpris kr,-50. Nesten ikke til å tro. Men så er det lov å betale ekstra for deilig krydderkake, som kan nytes i pausen.
Velkommen til søndagens klassiske konsert!

Dørene åpnes en halv time før konserten starter. Det vil si; 17.30.

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.