OTTAR OG OLAV POPULÆRE PÅ CAFE TRIVSEL

Ottar Johansen og Olav Evensen fant tonen!

Visegruppa 1881

På den aller siste bom kræsj bang-kulturfestivalens dag, torsdag 29.mars, fikk beboerne i Hagegata  og Vaterland en konsert med både Ottar Big Hand Johansen til venstre på bildet og Olav Evensen fra Visegruppa 1881.

TORE FRA PRESTEBAKKE
Tore Andersen, gitarist og låtskriver, spilte sammen med  Ottar Big Hand i Halden under Frivillighetssentralens arrangementer på Kulturkvelden og på Cafe Trivsel torsdag.
Ved siden av å snakke trøndersk, kunne Tore fortelle at han fra han var 8 til 12 år bodde på Prestebakke ved Halden. Den gangen sang han i "Halden-guttene". Dessuten husket han handleturene til byen, der han fikk  lekebil på "Bobèn" i Violgata.
Nå altså tilbake. Og med en stemme som fikk velfortjent oppmerksomhet og applaus.

Ottar og Tore fikk tilhørerne med på alt fra country til barnesanger.
Mange sikret seg CDèn Drømmeland, der både Ottar og Tore har stått for både tekster og musikk.

Nå håper Frivillighetssentralen på mer samarbeid med de  to hyggelige musikere fra hovedstaden og har invitert de til  vår parkdag med allsang-dagen i august. Håper at Folkvang-elevene blir med og, mente Ottar.


1881
På bøljan blå og oh boy oh boy oh boy med 1881, fikk mange til å synge med under første delen av konserten.
Visegruppa 1881, som nå for fjerde året opptrer rundt på institusjoner under bom kræsj bang-uka byr på seg selv og at  sang og musikkgleden smitter, var det mange bevis på under konserten i cafe Trivsel i går.

Etter proffenes tur og utdeling av bom kræsj- ballonger av Risum-elev (som var tilstede under hele konserten)  BRA!  - var det servering av is og kaffe, før Visegruppa 1881 fortsatte - da med det grønne reportoaret. Denne gruppa har både rødt, grønt og blått å by på.  Og er like populære som "proffene".

EKSTRA GOD-FOT
Noen var litt ekstra på go`foten under konserten med Ottar og Tore og siden det er "noe besværlig" og både komme inn og ut av lokalene i cafeen (mange dører gjennom gang osv...) så hadde musikergutta allerede reist når de siste ville sikre seg cd med autograf - men hva har vi Frivillighetssentral og "fixere " til.
CD med autograf skal bli og vil bli levert til aktivitørene straks etter påske!

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.