HVA SKJER?

I en ukes tid har frivillighetssentralen huset kulisser som skal benyttes i Fredrikshald teater i forbindelse med musikalen "I blanke messingen".
Her har også noen blitt malt, mens de nå alle er plassert i teateret der øvingen pågår for fullt før premiere 24.oktober.

FINT at huset i Violgata kan brukes, nå også for en kort periode til kulisselagring og maling. Samarbeid om "smått og stort" til beste for kulturlivet i byen er viktig.
Undertegnede har "smugtittet" under prøvene i Fredrikshald teater, og
det er bare å ta for seg av det dekkede kulturbordet, som haldenserne kan nyte, denne høsten. "I blanke messingen" er en av flere "bare må se det"-kulturopplevelsene som folk må få med seg.

VAKRESTE VISEKLUBB
I Halden oppstår forresten den vakreste viseklubben denne uken. Vakre viser, vakre artister , vakre visevenner i en vakker by.

VISER I HALDEN
Frivillighetssentralen sender varme lykkeønskninger til til Halden Viseklubb og til Leo Leonhardsen som har vært initiavtaker til viseklubben.

Fredag 19.september kan følgende varkre artister høres. på Dickens kl.21.
Radionoise, GunnHeidi Larsen og Gair Obal, Siv Langøy, Ine Kvitnes, Laila Sognæs Østhagen, Dina Cecilie Nordsjø, Eva Denis.

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.