KULTURNATTEN

fra venstre Bjarne Magnus Jensen, Jan Cløemsns Carlsen, Silje Kathinka Erichsen og Aksel Kolstad.

Kulturnattens første klassiske konsert.

Jeanette og Marcus skapte magisk og god stemning fra første stund.

NYtt konsertlokale tatt i bruk på årets kulturnatt.

Klaus Hagerup, som alltid, underholdende ordrik ,engasjert og smådistrè

Klassisk konsert på Kulturnatten med Aksel Kolstad, klaver, Bjarne Magnus Jensen, fiolin, Jan Clemens Carlsen på cello samlet over 50 tilhørere i vel en time etter midnatt. Silje Kathinka Erichsen var en fornøyd publikummer og etterhvert en erfaren bladvender for frivilligsentralens serie med klassiske konserter det siste året.

JAZZTONER
Tidligere på kvelden hadde et tilnærmet fullt "whitebox" gledet seg over jazztoner med Jeanette Wiitawara og Marcus Røsnæs. Det var mange som lot seg rive med i deilige jazztoner og på overgangen til den klassiske konserten fikk Jeanette og Marcus med seg deler av Never too Late.

Elise Jarem "sto for" egne bilder av musikere i glass og ramme. Det er musikere i Blåseensemble som er tegnet og innrammet og i aledning Kulturnatten 5.september var noen av hennes bilder å se i Whiteboxen på Frivilligsentralen.

LITTERATUR
Mange var det også som fant veien til biblioteket på årets kulturnatt. Levi Henriksen og Klaus Hagerup begeistret et leseglad Halden-publikum og mange ville lese om Mannen fra Montana og Hagerups mat og vinreise til Italia.

NATTFILM
Aladdin Kino satstes sterkt med en ny norsk film som hadde premiere på norske kinoer samme helg, nemlig Rottenetter. Men om det var tidspunktet 23.59! eller noe annet er ikke sikkert. Filmpublikummet var ikke så mange som man håpet. Men selvsagt, en bra opplevelse for de som fant veien til kinoen på Kulturnatten.
KUNST
Galleriene Lille Martine og Vox
meldte om gode besøkstall og bra salg.
Det var også Raymond Moskens fotografier og Bjørg Thoraldsdottirs grafikk som mange var heldige og fikk oppleve på denne milde kulturnatten i Halden.
ROCK OG DANS
Rockhuset hadde både vanlige medlemmer innom men også en del eldre besøkende.
På kulturskolen var det invitert til kurs i magedans, salsa og afrikansk dans og her var engasjementet stort.
SEKSERE
Om Yatzy er kultur, eller noe helt annet, kan det sies mye om, men det var ihvertfall god stemning rundt bordene på Erlandsen når Yatzymaster i Halden, Thorkil Lindskog inviterte til Maxiyatzyturnering på Kulturnatten.Mange kom og lot seg rive med  på terningenes "dans" over bordet.

Og da er det meste sagt. Arrangørene har hatt sitt evalueringsmøte og er det opp til dem - ja så blir det ny Kulturnatt i Halden lørdag 4.september 2010.

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.