STRIKK OG MAT

Rosalie ønsker snart velkommen til strikkekafe og matlagingskurs.

Rosalie og Internasjonal Kvinnegruppe i Halden inviterer snart til både strikkekafè og matlagingsgruppe. I den anledning er både strikketøy og kokekar med på bildet. Det var på et møte i den Internasjonale kvinnegruppen onsdag 3.mars, at det ble besluttet å imøtekomme forslagene om disse to aktivitetetene som skal settes i gang i løpet våren.

BUSSTUREN UTSETTES
Det ble også bestemt at den planlagte bussturen i nærmiljøet som var planlagt til begynnelsen av april, skal arrangeres i august måned.
Men altså lenge før det, vil det startes opp to aktiviteter, med matlaging og strikkekafe.

Det er mat fra ulike land som skal lages og her blir det læring og sosialt samvær som vil stå i fokus. mange er også interesserte i å lære å strikke. Det vil derfor bli igangsatt en strikkekafe i lokalene til friviligsentralen ganske snart.

Ukedag og tidspunkt blir bestemt en av de nærmeste dagene.
Det ser foreløpig ut at ukedagen blir torsdag og tidspunkt mellom 18 og 20.

MINOG DIN VERDEN
Flere som er med i Internasjonal kvinnegruppe ønsker også å bidra på den flerkulturelle kulturdagen 8. mai. Min og Din Verden arrangeres av Frivilligsentralen for fjerde gang. Denne dagen vil det bli afrikansk moteshow, foredrag, sang, musikk, utstilling, konserter, mat, med mer - alt vil foregå på tre ulike scener i Violgt 14; stuene, whitebox og utendørs i egen bakgård.

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.