FRIVILLIGE FOR ALLSANG

Skal være med på årets allsangdugnad. Bak fra venstre, Reidun ngerø, Safia Abdi , Arna Ødegaard. Foran fra venstre; Reidun Hartviksen og Lita Engebretsen.

Mange tunge løft denne dagen for frivillige fra Comet og Frivilligsentral.

Tor Hveding har også i år vært med på scenerigging.

OB-bussen på plass. (Outdoor-Broadcasting)

Stopp forbudt. Ingen tvil vel!!?!

Allsangsesongen er i gang i Halden og hundrevis av frivillige fra idrettslag , lag og foreninger,,har på nytt brettet opp ermene og stått på, for at stoler, stakittgjerder og scene med mer, er på plass når de sangglade fyller festningen på opptaksdagene sju onsdager i sommer. Kiosksalg, parkering og diverse vakthold er bare noen av de mange oppgavene som det frivillige mannskapet har ansvar for.

BLIR PASSET PÅ
Første program i år er allerede unnagjort og ble en trivelig dag med flotte artister. Mange trives med å stå i kø, for å få mulighet til å løpe inn og sikre seg favorittstol og plass. Det er  likevel  mulig å tilbringe hele dagen med andre sommerlige gjøremål i trivelige Halden og likevel rekke allsangen om man kjøper billett på forhånd og kommer først når publikum slippes inn, kl 18. (onsdagene i juli)
De mange som kommer tidlig, for å stå tidlig i køene, er så superraske og derfor går innslippet unna på kort tid.

Hele veien er det lagt opp til at alle som kommer til allsang på grensen skal bli møtt med et frivillig mannskap som har orden og oversikt ,over alt fra parkeringsplasser, gjestetribune, pop-corn og pølsekokere, arenavakt etc.etc.. Sikkerhet er i fokus på alle områder og Røde Kors er selvsagt til stede på fast plass alle opptaksdagene.

TV2 og Monster
Tv 2 og Monster produksjonsselskap har en stor gruppe teknikere, fotografer og produksjonsfolk som styrer den tekniske siden av opptakene  og i år er den store OB-bussen større enn noen gang og skal sikre knallgode fjernsynsbilder.<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.