SPENNENDE KURSKVELD

Rita Sletner,statssekretær i Justisdep. var foredragsholder på den første kurskvelden for frivillige familiekontakter i prosjektet Home Start. Eva Hovland, koordinator i prosjektet, til høyre.

ENGASJERT
På tampen av en travel valgkamp tok altså Rita Sletner seg tid til et besøk på Frivillighetssentralen for å møte kursdeltakere som hun alle gratulerte med å ha gjort et viktig valg ved å melde seg til frivillig innsats som familiekontakt.
FOSTERMOR SELV
Selv har statssekretær Sletner hatt fosterbarn og fortalte engasjert om betydningen det kan ha for en familie at en med tid og overskudd stiller opp i vanskelige perioder.
Selv et lite bidrag kan utgjøre en betydelig forskjell for et barn og en familie. Å ha noen som bryr seg, en som kan lytte, en som stiller opp og ER DER.
"DØDSVIKTIG"
Home Start Familiekontakten er "dødsviktig" mente Sletner og hun gledet seg til å høre kursdeltakerenes erfaringer etter ett år - noe som vi går utfra betyr at vi kan se fram til et nytt besøk av den meget engasjerende Rita Sletner også neste år.


<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.