NYMALTE VEGGER

Veggene er skrapt og malt

Vinduene er blitt fine!

Her er det også blitt riktig så bra. Det står igjen litt arbeid rundt vinduene.

Det begynner å gro i bedene også!

Vi har i noen uker arbeidet jevnt og trutt med skraper og malerkost og her begynner resultatet og bli synlig og flott. Husveggen og vinduene som vender ut mot bakgården har nå fått sin etterlengtede  oppussing.

TAKK TIL MANGE
Vi skylder å takke Halden fargehandel for maling og utstyr, Halden kommune v. ordfører Per -Kristian Dahl for at de skal være med på spleiselaget og Kriminalomsorgen for god praktisk hjelp. Dessuten skal også firma Rune Harboe takkes for uvurderlig hjelp med oppsetting av stillase.

MYE GJENSTÅR
Vi skal avslutte for sesongen med å male ferdig vindusomrammingen og vi håper også å kunne skifte taket på nedgangen til kjelleren.
Disse arbeidene vil foregå i løpet av neste uke.
Det er fortsatt mange vegger og fasaden mot Violgata og Nils Ankers gate trenger absolutt mange strøk ny maling. Når vi nå ser hvor flott det har blitt ut mot bakgården håper vi at mange krefter kan slå seg sammen og få gjort noe med resten av huset utvendig.
Hva med til høsten?  Det er jo valg i år?......

RØRLEGGERARBEID
Det vil også bli tatt kontakt med en rørlegger for å få på plass en utekran (en vinterisolert)! for at vanningen av våre nye blomster i staudebedet skal få vann i løpet av sommeren.

VANNE-LISTE
Frivillige som vil stå på liste for å vanne plantene i sommer kan gjerne ta kontakt med Frivillighetssentralen.

RØRLEGGER SØKES
Rørleggere kan også gjerne ta kontakt..............

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.