GRILLFEST

Hyggelig grillfest i bakgården

Safia ved en av de to grillene, med mye godsaker på. Safia var i farta, hele kvelden.

De minste så ut til å kose seg hele kvelden.

Berit sørget for å tenne grillene, i full respekt for flammer.

Å Å gå på stylter er litt vanskelig, men morsomt å prøve.

Morsom kveld, givende kveld, lærerrik kveld, minnerik kveld og internasjonal kveld, på Frivilligsentralen 10.juni. Her var nemlig 40 barn og 60 voksne samlet til kvinnekveld. Grilling sto på programmet.

MULTICULTURA
Kvinner fra ulike kulturer kom til sesongens siste internasjonale kvinnekveld.
I løpet av kvelden ble det også arrangert leker og konkurranser for barn og stemningen var på topp i de drøye tre timene som alle var samlet.
Denne kvelden var somaliere i flertell, men også kurdere og noen norske kvinner kom til kvinnekvelden.

LITT KALDT
Noen måtte inn og varme seg av og til og da var det fint å kunne sitte ved småbord og samtale om løst og fast. Kjøkkenet var en travel arbeidsplass med flere som bidro med å skjære opp til salat, i flere omganger. Det var så mange som kom at det ble både en og to turer opp til Rema på Busterud. Salatene var knallgode. Grillkjøttet behørig marinert og hvem sier at ikke kvinner er grillmestere.

Olivenbrødet smakte godt og selv om gårdsplassen er delvis omgort til byggeplass, på grunn av oppussingen og takleggingen, la ikke det noe demper på stemningen.
Plaststoler ble båret ut, sammen med flere bord og parkeringsplassen ble omgjort til lekeplass.
Rockeringkonkurranse, stylter, hoppetau og å kaste på stikka, fikk konkurranseånde frem hos både store og små og her ble alle heiet på og for noen heldige, vanket det premier.

GJERNE OFTERE
Vi må møtes oftere, og gjerne til fest, som i kveld, utbrøt flere.

Om det ikke blir fest og grillfest ukentlig, vil helt sikkert kvinnegruppa fortsette å møtes. Men nå er det sommerferie og den skal vare en stund. Internasjonal kvinnegruppe tar sikte på å invitere til flere samvær utpå høsten, med start en gang i september.

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.