KNUT FALDBAKKEN ER HER IGJEN - 4.MARS KL 19.00

Forfatter Knut Faldbakken

Forfatter Knut Faldbakken kommer til Halden Frivilligsentral torsdag 4.mars, på kveldstid og her vil han både lese fra sin nyeste bok, fortelle om forfatterskapet sitt, som både er langt og produktivt . Det er andre gang Faldbaken gjester  oss i Frivilligsentralens forfattermøter og sist gang var det ikke mange ledige stoler og stemningen var kjempegod. Ta kontakt hvis du ønsker å reservere plass!

LESEÅR
Det er leseår i 2010. Boka Hjem-ordningen sørger for å bringe bøker ut til alle boklånere som ikke selv kan komme seg til biblioteket. Private boklånere i Tistedal, Enningdal og i sentrum får sånn cirka hver 5-6. uke besøk av en eller to frivillige med en pose bøker fra biblioteket.
På forhånd har en gruppe frivillige "bokplukkere" funnet frem aktuelle bøker fra hyllene i biblioteket og denne ordningen har fungert i et samarbeid med biblioteket i Halden i over ti år.

Boka Hjem-ordningen innbefatter også beboere på flere institusjoner, som også får bøker levert av frivillige.

LESEOMBUD
Høytlesning på institusjoner foregår ved at frivillige leseombud forbereder lesestunder og besøker "sin" institusjon, til fast tid, hver 14.dag Vaterland, Iddebo, Solheim, Bergheim , Båstadlund og Halden sykehjem er institusjoner som får besøk av "sitt" leseombud.

FALDBAKKEN PÅ FRIVILLIGSENTRALEN
Forfattermøte med Knut Faldbakken på Frivilligsentralen på kveldstid 4.mars er åpent for alle.
I sin siste krimbok har en av personene i Faldbakkens persongalleri begått et drap på en opprinnelig haldenser. Drapet begås i Hamar, der Faldbakken selv bor. Nå tror vi likevel det er helt trygt å komme til Frivilligsentralen 4.mars for å møte forfatteren Faldbakken...............  og skulle det friste å skaffe seg en av forfatterens bøker, kan det opplyses at Bokhandler Andersen/Libris vil være på plass og dessuten kan biblioteket selvsagt også anbefales.

Godt leseår! Og velkommen til forfattermøte 4.mars.

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.