KVINNEGRUPPE STARTER 29.JANUAR

Sohila Amini håper mange kommer til den første kvelden med flerkulturell kvinnegruppe. Første samling blir mandag 29. januar kl. 18.00

BIBLIOTEKSJEFEN KOMMER
Elizabeth Arendt vil gjeste den flerkulturelle kvinnegruppa første kvelden og vil blant annet snakke om ordningen med tilrettelagt litteratur og leseombud som er et nystartet samarbeid mellom Bibilioteket og Frivillighetssentralen.

PROGRAM
I tillegg til enkelte kvelder med foredragsholdere vil den månedlige kvelden inneholde sosialt samvær, aktiviteter og servering av forskjellig mat. Maten vil deltakerne i gruppa stå for og til den første kvelden skal Schukrie servere en tradisjonell kurdisk rett. Sohila ønsker også å bidra med matlaging til en av mandagstreffene. Det er også bestemt at på en av første kveldene vil Anh servere vietnamesisk mat.

EN MANDAG HVER MÅNED
Den siste mandagen hver måned er det planlagt flerkulturell kvinnegruppe i Frivillighetssentralens lokaler og en liten arbeidskomite skal planlegge et forslag til program på et arbeidsmøte onsdag 24. januar kl. 15.30.

Sohila vil på vegne av arbeidskomiteen og Frivillighetssentralen ønske at kvinner som er interessert i  mangfold og inkludering, kommer til den nystartede kvinnegruppa (spleise-gruppa?) mandag 29. januar kl. 18.00.<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.