MANGFOLD I TEATERET

Moteshow i teateret

fra venstre, Placide Gnaly, Safia Abdi og Sohrab Darisiro

Tore Andersen, Ottar Big Hand Johansen og Solsikkekoret.

Ine og Henning Kvitnes

Frivillig, fargerikt, frodig, feiende flott!, var det i Fredrikshalds Teater onsdag kveld da Frivillighetssentralen inviterte til kulturkvelden; Min og Din Verden. Av et innholdsrikt program med mange sang og danseinnslag var det også et moteshow med den  kurdiske designeren Sohrab Darisiro og 13 modeller som viste kjoler fra hans tredje! kolleksjon. Sohrab er student ved Høgskolen i Halden og på bildet sees to av kveldens modeller som høstet stor applaus.  

DANSEGLEDE
Placide Gnaly, som også medvirket i fjorårets "Min og Din Verden" bidro med to danser under forestillingen. På den siste fikk han også med seg kveldens konferansier Safia Abdi, opprinnelig fra Somalia og Sohrab Darisiro, fra Iran.

VELLYKKET SAMARBEID
Solsikkekoret har  i en tid øvet inn noen av Ottar big hand Johansens sanger og begeistringen var stor da jentene i Solsikkekoret fremførte sangene sammen med Tore Andersen og Ottar Big Hand Johansen.

Mer vellykket musikalsk samarbeid fikk et begeistret publikum oppleve da Ine og hennes mann, Henning Kvitnes fremførte flere stemningsfulle låter sammen.

Flere gitarer  og enda mer "trøkk" ble det også med både Tore, Ottar, Ine og Henning sammen på scenen.

KVINNEN SOM HAR VANDRET FERDIG!
Hun som fortalte løvefortelling, snakket som en Harstad-væring og som var kveldens fantastiske konferansier var fargerik i rødt før pause og kledd i blått etter pause. Safia Abdi var som vanlig ,energisk og varm og gjorde en strålende innsats både på og bak scenen.

SANG FRA KOSOVO
Resmije Kadriu imponerte også med sangen som handler om å være en flyktning.

POLITISK UTVALG
for Kultur og Idrett  i Halden har tidligere fattet vedtak om å støtte arrangementet i forbindelse med  midler som er bevilget til å støtte lokale tiltak i Mangfoldsåret. John Østensvig åpnet derfor kulturkvelden med å takke for invitasjonen og overrakte blomster til daglig leder W.E. ved Frivillighetssentralen for mange gode initiativ for mangfoldsåret og kulturlivet  i Halden.

VELKOMMEN
Safia Abdi, Sohrab Darisiro, Resmije Kadriu, Placide Gnaly og Wenche Erichsen var alle på scenen i et åpningsnummer der hver og en først ønsket velkommen til ;MIN  verden før de deretter ble oppmerksomme på de andres tilstedeværelse og  ønsket deretter velkommen til  også den andre; Min og Din Verden og til slutt Velkommen til Vår Verden.

VENNSKAP OG KUNNSKAP
Vennskap knyttes og kunnskap formidles gjennom et samarbeid om en kulturkveld på denne måten. Både under mange ukers forberedelser og selvsagt under de siste timenes øving under lydprøver og oppvarming.

Det var mange bak kulissene og mange som sto på med smått og stort for at kulturkvelden Min og Din Verden  for andre året ble en realitet.


Det var også kommet besøk for å overvære forestillingen fra Fredrikstad. Det var over 20 fra den flerkulturelle kvinnegruppen ved Østsiden frivillighetssentral i Fredrikstad. Disse fikk møte vennene fra Internasjonal kvinnegruppe i Halden i pausen.
Mange frivillige sto på med små og store oppgaver hele kvelden, hjelp på scenen og ved salg av brus og kaker i pausen.

Takk til alle sammen!
Og takk til publikum!

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.