HALDENDAGEN

Cathrine og Reidun inviterte haldenserne til Yatzykonkurranse på Halden-dagen.

Mange tok i mot utfordringen med å spille yatzy i gågata.

Knallgode vafler, lovet Lita og Unni. Ikke en plate igjen. Vafler er alltid populært.

Det var mange folk å se i gågata.

Hva med en liten kaffetår, spør Izolda og sjenker til Reidun. Synøve i midten.

Yatzyspill og konkurranse slo godt an i gågata lørdag. Fra venstre, Cathrine Johansen og Reidun Ingerø, fra Frivilligsentralen fikk mange med på leken. Aller gladest var gutten som vant 1.premien for høyest poengsum på yatzykonkurranse, kategori "tvungen".

FLERE GLADE
Mange flere yatzyspillere vant fine premier under aktiviteten på frivilligsentralens stand på lørdag. Operabilletter til Turandot på kvelden var populært og andre spillere med høye poengsummer fikk med seg hjem både potteroser og keramikk, for øvrig gitt av Kildebo blomster og Galleri Lille Martine.
BARNETØY, BØKER OG VAFLER
Frivilligsentralens stand rommet mer enn yatxy. Her var også mange fine brukte bøker, barnetøy og "ting og tang", alt fra vinstativ, porselensfigurer, leker, lamper, etc....
Litt ble solgt og mye er blitt tatt vare på, til en annen markedsdag...
Men tomt for vaffelrøre ble det. Helt tomt. Vafler er tingen.
Det vil alle ha.
LAG, FORENINGER
LHL, Lions og mange flere lag og foreninger var i gågata denne dagen. Sola skinte og det var operastemning både her og der og mange fristende tilbud.
Frivilligsentralen hadde mange aktive med fra tidlig morgen denne lørdagen. Forberedelser, transport, sjauing, kaffekoking osv........ Opprydding etterpå og et hyggelig pizzabord til slutt.
DUGNAD
Pål og Torbjørn kjørte og løfta. Bjørg organiserte og kokte kaffe. Reidun V. sørget for vaffelrøra. Unni og Lita sto for vaffelsteking og salg. Reidun H., Izolda, Anh og Ester var "loppe"-selgere. Reidun I. og Cathrine var ansvarlige for Yatzy-konkurransen.
Altså, til sammen 12 på dugnad, denne operalørdagen.

Det er bare helt strålende. Om kvelden møttes mange igjen, på festningen, for å oppleve Turandot.

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.