SOL OG SOMMER I BAKGÅRDEN

Benket rundt bordene i sommersola var cirka 40 møtt fram torsdag 28.juni for å høre Toril Brekkes engasjerende historier om sine mange reiser og mange spennende møter hun har hatt i forbindelse med innhenting av data til sin nye bok, som er planlagt å komme ut neste år.

REISTE FRA LESJA
Boka er en oppfølger fra den siste om nordmenn som reiste til Amerika.

I den nye boka vil vi få høre spesielt om noen helt spesielle, som reiste over there, på gulljakt, fra Lesja.

Toril fenget de bokelskende frivillige. Flere boklånere og mange av de frivillige som er med i ordningen Boka Hjem var spesielt lyttende tilstede.
Spørsmål og kommentarer var det også tid til. Frivillighetssentralen setter stor pris på Toril Brekkes imøtekommenhet  og interesse overfor Frivillighetssentralens ideer og planer.
Det var også gledelig og kunne vise polikeren Toril Brekke vår nyoppussede fasade, som er et spleiselag som også Halden kommune er med på.

Sommerdagen ga oss mer kunnskap, av en engasjerende forteller og formidler. Været var flott, jordbærene søte,  vaflene nystekte og kaffen varm. Dessuten holder biblioteket sommeråpent, så det er bare å stikke innom og ta med en roman eller to, gjerne skrevet av Toril Brekke..

GLEDE, MEN OGSÅ SORG
Livet har mye å by på, både av gleder og sorger.
Mange ved Frivillighetssentralen deltok denne dagen, i en begravelse for en av sentralens aktive og trofaste ildsjeler., Ninni Sofie Hansen.  Hun var en god venn med mange og vil bli savnet.  Det ble derfor satt av tid til stillhet og daglig leder leste  et minnevers.

FERIE I JULI
Frivillighetssentralen holder stengt i hele juli måned og åpner først igjen fredag 10.august.
Daglig leder vil være noe tilgjengelig på enkelte dager i løpet av Allsang på grensen-sesongen, i forbindelse med koordineringen av vaktmannskaper.<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.