FOLKEHELSE

Frivilligsentralene i Østfold med daglige ledere og folkehelsekoordninatorer i kommunene var i november samlet til en konferanse på Grålum i Sarpsborg. Med på konferansen var også ansatte ved Folkehelseprogrammet i Østfold fylkeskommune og gjett om det ble en konferanse med hoftevrikk og godfot?!

I GANG
I 2010 hadde østfoldsentralene samarbeidet om et folkehelseprosjekt med ulike satsinger i hver kommune. Prosjektene med resultater ble presentert på konferansen og skapte gode erfaringsutvekslinger, diskusjoner, spørsmål og planer for mer samarbeid i 2011.
Knut Johan Rognlien fra Østfold fylkeskommune presenterte de foreløpige ideene for et felles danseprosjekt.

Det passet derfor ekstra godt at konferansedeltakerne fikk høre om et folkehelseprosjekt med barn/unge og dans i Halden, der Placide Gnaly (bildet) har vært en aktiv ildsjel.

Konferansedeltakerne ble også invitert til å være med å danse, da Placide var til stede og fikk alle til å være med og danse.  - Dere trodde kanskje at jeg var invitert for å danse for dere - Å nei! Dere skal danse med meg! sa Placide og folkehelsekonferansedeltakerne var ikke vanskelige å be.

Bare se!!

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.