SANGGLEDE - HELT HALV TOLV

Liv Mustorp synger med.

Ragnhild Møller er glad i å synge.

Trivelig med sang og musikk. Bjørn Ramstad, Kari Lykke-Seest og Finn Eng, spiller på Helt halv Tolv.

Bjørn Ramstad spiller på mange strenger.

Karin Lykke-Seest, ved pianoet.

Jo mere vi er sammen....... Så lenge skuta kan gå..... Det låter bare gode toner når mennesker møtes til allsang og levende musikk annenhver torsdag, halv tolv,  Gleden over å synge og være sammen, er tydelig for en daglig leder som av og til "styrer forbi" bordene når allsangen ruller.

GJØR GODT
Og at aktiviteten som nå har vært i gang i flere år, er populær, er sikkert. De fleste kommer allerede i god tid, det vil si, gjerne i halv elleve tiden, for å sikre seg den beste stolen og i nærheten av de faste musikerne på "Helt halv Tolv, Kari Lykke-Seest og Finn Eng som deler på oppgaven som pianist og bassisten Bjørn Ramstad. Trioen skaper en herlig stemning blant alle som kommer og er med og synger.
Noen tar, helt frivillig, oppgaven som forsanger. Bjørn Fagerli, som også i mange år har stått i spissen for et trivselskor i byen, er alltid på plass med mikrofonen. Andre gjør et viktig arbeid på kjøkkenet og sørger for at det blir en hyggelig lunsj for alle i pausen. Uten mat og drikke, duger heller ikke musikere og allsangere.
Det er bare for alle som liker å synge og dukke opp til Helt halv Tolv, altså kl 11.30 - annenhver torsdag og neste mulighet er torsdag 13.oktober.

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.