MER SANG,

Halv 12-timen er en nystartet sang og musikk-aktivitet som inviterer musikk og sangglade til sosialt musikk og sang-treff i Frivillighetssentralens lokaler annenhver torsdag.
Første "på halv 12" blir allerede 10. januar.

VIL VÆRE MED
Bakgrunnen for opprettelsen av "på halv 12" skyldes de mange henvendelsene fra vise og sangglade voksne som gjerne kunne tenke seg å være med i Visegruppa 1881.

NOK MED 11, 12
Visegruppa 1881 ble startet i 2004, under forberedelsene til kulturfestivalen Bom Kræsj Bang, det året, for å reise rundt til de mange som ikke kunne komme seg til konsertarenaer i sentrum, feks, beboere på institusjoner.
Bakgrunnen for navnet 1881, var at yngste deltaker var 18 år og eldste 81, det året de startet.
Fortsatt er de samme med og de har siden 2004 gledet mange med sine viser  og smittende humør, både på institusjoner i kommunen, men det har også vært en del besøk til andre kommuner og institusjoner i hele Østfold.

Men Visegruppa 1881, som øver cirka hver tredje uke, har nok med de 11, 12 deltakerne de har.

"PÅ HALV TOLV"
Derfor er det nå tatt intitiativ til at flere får være med og synge gjennom den nye aktiviteten "på halv tolv". Flere i "1881" kan tenke seg å komme enkelte torsdager og være med på sosial sang på "halv tolv-timene" annenhver torsdag utover vinteren.

Så gjenstår det å se hvor mange som dukker opp og om "på halv tolv" blir en populær sosial møteplass med sang og musikk i fokus,.

PIANIST
Det er allerede noen som har "reservert" plassen ved pianoet under "halv tolv-timene" og det høres deilig musikalsk lovende ut...

KULTUR-GODBIT
Kanskje en kultur-godbit under lunsjen annenhver torsdag kunne smake.
Ta gjerne med matpakke. Det vil ellers bli servert vafler under "halv 12" .

Ta med sangstemmen og kom gjerne alene, eller ta med en venn eller kollega da vel! til  torsdag "halv 12". 10. januar.

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.