BRA-ROMMET

Snekker Arve

Jon maler tak

Det te blir bra.

Nå har det skjedd mye i vår nye "white-box". Her er snekker Arve i gang med å sette opp utstyrsboder og som bildene også viser har det vært flittige dugnadsarbeidere i sving med malerkostene. Tak og vegger har blitt hvite. Hurra!

NYMALT
Fra rød vegger og svart tak har rommet nå blitt riktig så flott, med hvitt tak og hvite vegger.
I disse dager foregår det snekkerararbeid og fra firmaet Jan-Arne Hansen er det snekker Arve som sørger for finsnekringen.
Her skal det bli boder for både Sesam Filmklubb, Frivilligsentralen og Bra-bandet. Vinduene er vasket og snart kommer persienner og nye gardiner på plass.

SCENEMODULER
Fra NRK har vi fått leie scenemoduler og tenk på alle de mulighetene vi får med dette nye flotte, lyse rommet. Scenemodulene har vi hentet og er lagret i huset.

INNVIELSE 6.8.
Innvielsen vil foregå under Kulturvandringen torsdag 6.august.
Kl 18.00 er det oppmøte på torget, for først en orientering om det gamle fengselet. Deretter går turen over brua, opp gågata og til Violgt 14, der  - HUSETS HISTORIE SKAL AVDEKKES, av selveste Rolf B. Wegner.
ALLSANG
Det blir vist tv-bilder  på Filmklubbens nye lerret i "Whitebox`en", slik at de som ønsker det, skal få med seg siste allsangprogram på TV2 torsdagskvelden.

DUGNADSSOMMER
Det har vært mulig å få ferdig rommet i sommer, takket være flinke, greie, utholdende, energiske og sosiale frivillige, som har stilt opp og bidratt.
TAKK, TAKK, TAKK til alle som har gjor t det mulig.

Og takk til alle som har vannet planter ute, luket,  feid og vasket gulver inne, vasket vinduer, ryddet og ordnet, hentet nøkler, både  en og flere ganger, låst opp for diverse håndverkere, laget arbeidstegninger, passet telefonen, handlet, vasket opp, stilt opp med diverse oppgaver på allsangdugnad, sydd gardiner, skaffet maleutstyr, malt, osv.......


<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.