ALLSANGEN I GANG!

Opprigg av scene er i gang, planer er lagt og sola er her. Artistene gleder seg og mange grugleder seg litt kanskje også. Nå er det like før første allsang - onsdag 30.juni er dagen for opptaket til TV2-programmet som sendes ut til tusenvis av sangglade tv-seere torsdagskvelden.

SOL og REGN
Det er bare å håpe på sol hhver onsdag i somer og litt ruskevær på torsdagene, bare for at så mange som mulig skal få flotte sommerbilder fra Halden sendt direkte hjem til stuen, via fjernsynsskjermen.
Det er lov å håpe.
Uansett er det snart tid for å klippe snora i sommerens allsangbegivenhet.
Sju onsdager, 30.juni - 7.juli - 14.juli - 21.juli - 28.juli - 4.august og 11.august er dagene som DET SKJER i Halden. På festningen - glade folk, nervøse folk, stemmeprøver, lydsjekk, matpauser, rigging, prøving, feiling, sjauing, kiosksalg, venting, køståing, køorganisering, billettsalg, diverse, diverse....
Til Allsangen kommer det kanskje opp til ti tusen publkummere til festningen for å få DEN GODE opplevelsen, mange vil sitte langt foran på stolrekker og møter opp veldig tidlig for å være førstemann til å løpe inn.

Allsangen er i gang og sommeren blir morsom, travel og lang.
Godt over 40 frivillige er med fra sentralen og skal utføre mange slags dugnadsoppgaver i løpet av sesongen.

Daglig leder Wenche og styreleder er kontaktpersoner hele sommeren og Wenche vil også være tirsdag og onsdag være med og flere koordinerende oppgaver på festningsområdet.
Det vil derfor være noen endringer på åpningstidene på kontoret.
Se egen sak om sommeråpent på Kontoret.

God allsang-sommer til alle!

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.