KVINNENETTVERK

En ny kveld med internasjonal kvinnegruppe hadde stort oppmøte mandag kveld. 50 kvinner og en mann! samlet seg til visning av feriebilder fra India, visning av pakistanske/indiske klær og det var også servering av indisk mat.  På bildet sees noen av de yngre jentene som var tilstede og som også gjerne ville komme tilbake.

MER PROGRAM
Det er aldri lett å planlegge i forhold til servering på kvinnekveldene, da det ikke er påmelding. Det er derfor viktig at alle som kommer bidrar med felles innsats bår det gjelder forberedelser og avvikling av programmet for kvelden. på denne måten blir mange delaktige og det den enkelte bidrar med er verdifullt og nødvendig.
Nå har kvinnenettverket vært sammen en mandagskveld hver måned i et drøyt år, fra januar 07. oppmøtet har variert fra under 10 til over 50 hver gang.

Denne kvelden hadde nettverket invitert Ketil Anderssen, rektor på Kulturskolen. Han ble invitert for å vise og fortelle om sine bilder, tatt i India i februar i år.
Bildene, som ble vist på storskjerm, var flotte og Ketil hadde forberedt seg godt også når det gjelder historiske fakta.

Kvelden ble meget hyggelig og før de engasjerte og "snakkesalige"
gikk fra hverdandre denne kvelden, ble det bestemt at på neste kvinnekveld, siste mandagen i mai, 26.5. skal nettverket møtes på Rød.

Oppgaver ble fordelt og en av de unge som var tilstede denne kvelden, elev på videregående, fikk i oppgave og lage invitasjonene til neste kveld.
på denne vil det oppfordres til at den enkelte tar med mat/kake/frukt, det de selv ønsker, med tanke på et hyggelig måltid i parken.
Det satses også på guidet omvisning ute og inne.

Kvinnegruppa bestemte også en utedag når de igjen møtes i slutten av august. Augustkvelden vil bli tilbrakt på festningen.

En utfordring er transport, men dette skal nettverket løse. Kanskje noen der ute med buss tilbyr hjelp??

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.