ALLSANG

Margaret, blid scenevakt

Må ha med minne fra allsangscenen når du kommer nordfra. Margaret stiller opp som fotograf.

Roger er i sving. Sola skinner og det er tid for nok en vakt.

Scenen blir til en hver tid passet på, blant av disse to glade vaktene.

Marcus Røsnæs med datter Live, var med på de to første Allsangtogene.

Margaret er en av mange frivillige som  er med på den store sommerdugnaden for Allsang på grensen. i Halden. Dugnadsoppgavene er blant annet å være vakt på scenen på tider hvor det ikke foregår opptak der. Det betyr seks dager i uka, i et treskift system. Det er så mange hygglige turister og bare blide mennesker å treffe i løpet av en dagvakt, syntes Margaret, som ofte hjelper med fotograferingen til fereminneboka.

MØTER MANGE HYGGELIGE FOLK
Roger Dybedahl er også en aktiv dugnadsfrivillig for allsangen. Han stiller ofte opp på kort varsel og er dessuten med som publikum under allsangopptakene, hver onsdag - noe han har vært helt siden Allsangen i Halden startet.

Margaret og Roger er viktige bidragsytere for allsangen og frivilligsentralen og for helheten og tryggheten på arrangementet , som hver uke i sommer har økt antall publkummere. Foreløpig rekord denne sesongen er 8 tusen på den tredje av i alt sju - 14.juli.

Det legges ned svært mange timer med dugnadsinnsats som igjen de ulike foreningene får betalt for. Og sånn, går no sommar`n!!  Å møte mange hyggelige og glade mennesker er det jammen ikke alle som kan glede seg over, men på allsangen skjer nettopp det og mon tro om ikke nettopp de positive blide frivillige bidrar sterkt til at de hyggelige glade møtene mellom mennesker skjer.

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.