NYTT MOBILTELEFON-KURS I MAI

André, Lilly og Vetle, (bildet fra v.) alle fra Rødsberg ungdomsskole er tre av ialt 13 elever som har sosialt arbeid som tilvalgsfag på Frivillighetssentralen hver uke. Nå inviterer de på nytt eldre til kurs i mobiltelefonbruk.

BLI VENN MED MOBILEN DIN
Elevene inviterte til kurset "Hvordan bli venn med mobiltelefonen din" i fjor høst og etter flere oppfordringer gjentar de nå tilbudet 9. mai på Frivillighetssentralen.
Det er fullt mulig å komme tilbake for de som deltok i fjor. Ungdommene regner forresten med at noen av de samme "elevene" kommer tilbake, da det var flere som ga uttrykk for at noe kanskje gikk litt fort.. og så er det så lett å glemme.

KAFFE OG KAKE
Elevene vil også servere kaffe og kake til de som kommer for å få hjelp og råd tirsdag 9.mai på formiddagen fra kl.10 til 11.30

SENDE MELDING
Fra det forrige kurset var det flere som ville lære å sende meldinger, legge til kontakter og åpne meldingene.

POPULÆRT
Elevene opplevde at mange ble oppriktig glade over hjelpen, en deltaker fikk for første gang kontakt med barnebarnet sitt via sms under kurset, en fikk ordnet telefonboka og flere ga uttrykk for at hjelpen fra elevene var nyttig og lærerikt.
Det var dessuten en hyggelig opplevelse for elevene, de sa selv - det var gøy, å hjelpe er fint og morsomt.

Nå gjentas altså kurset og som elevene selv sier det, alle eldre over 40...50 kan komme.
Eldste deltaker på forrige kurs var over 90 år!

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.