SKAL DET VÆRE NOE MER FØR VI STENGER?

Wenche stenger kontordøren og åpner igjen 1.september.

Wenche Erichsen stenger kontoret på Frivilligsentralen for en tid og selv om overskriften, på en måte, signaliserer at det fortsatt er mulig å ta kontakt, er det bare delvis riktig. Det kan nok være "en og annen telefon eller et og annet møte" i løpet av de nærmeste ukene, som den kreative lederen deltar på, men i all hovedsak er det endelig ferietid som gjelder, for siste del av august. Kontoret åpner igjen tirsdag 1.september.

PASSER PÅ
Det er inngått avtale med flere frivillige "nøkkelpersoner" i daglig leders ferieavvikling og disse vil følge med på både oppussingen som fortsetter en stund til og at de som gjenopptar møtevirksomhet på huset, tar ansvar for sine oppgaver.

STYRET
Styret for Frivilligsentralen har hatt sommermøte både sent i juni og 14.august. Det ekstraordinære årsmøte i juni bestemte nye vedtekter med sikte på en omorganisering og registrering i Frivillighetsregisteret og enhetsregisteret. Dermed blir det også muligheter for grasrotmidler!!
Sommeren har også  vært en travel tid, med maledugnader, oppussing utendørs, innendørs og mange oppgaver for allsang på grensen.
Totalt 45 frivilige fra Frivilligsentralen har deltatt på allsangdugnaden fordelt på åtte sommeruker.
To fra Frivilligsentralen har vært med som mannskap under Grenserittet og en var vakt på festivalen Down on the Farm (i byen).

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.