KURS I TEGN TIL TALE

Endelig er vi igang, mente flere Hobbyglede-deltakere når Rita Johansen kom til frivillighetssentralen onsdag for første kursdag i tegn til tale.  

FLERE SOM KAN "SNAKKE MED" JANE
Jane er en av de faste hobbyglede-deltakerne som har med døvetolk på frivillighetssentralen. Nå gleder hun seg til at flere får lært "hennes" språk.

FRIVILLIGE TOK INITIATIV
Daglig leder fikk henvendelsen i fjor høst, fra en frivillig som mente at gjennom et kurs i tegnspråk ville flere kunne snakke med både Jane og flere og at dette ville være i tråd med hovedmålsettingen med frivillighetssentralen som både ønsker å være inkluderende og tilby sosiale treff og aktiviteter for alle.

Hele gjengen ville melde seg på kurs hvis bare daglig leder fikk til et kurs på dagtid og i de trygge lokalene til frivillighetssentralen. På den måten ville mange delta og dessuten ville det være praktisk hvis kursdagen ble på hobby-glede-dagen som er onsdag. Da var det nemlig en mulighet for å få både-og.

BÅDE OG
Og slik ble det. Kurset i tegnspråk ble til gjennom et samarbeid med AOF og med et økonomisk tilskudd fra Halden hørselslag.
Rita Johansen, kursleder kommer åtte onsdager og har kurs mellom 11 og 13.
Det betyr også at hobbygleden kan kaste seg over strikketøy, veven og broderier de siste to timene, fram til kl.15 alle åtte onsdagene.<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.