NATTERAVNENE I HALDEN

syv av ti medlemmer i Styringsgruppa for Natteravnene Halden er her klare for å gå ut og gjøre trygge Halden, enda tryggere og triveligere!

Styringsgruppen for Natteravnene Halden inviterte til informasjonsmøte mandag kveld der også to fra Natteravnene i Moss deltok.
Her er sju av Styringsgruppas medlemmer: fra venstre nederst; Anne-Mette Strand, Jane Susann L. Pettersen, Aase Mari Breda. Bak fra venstre; Stein Wilhelmsen, Kari-Lisbeth Kjus, Jon-Ola Brevig, Lars Pedersen Due. FAU-representantene fra Risum og Os skoler var ikke tilstede da bildet ble tatt, men disse er med i Styringsgruppa. Det samme er også fotografen,daglig leder ved Frivilligsentralen.

MANGE FLERE ER MED
Etter å ha sendt ut brev til foreldre gjennom skolene har nå mange flere meldt seg til å være med og gå som natteravn i Halden.

Det er foreløpig planlagt natteravnkvelder til og med siste lørdagen i november. Ravnene møter opp  kl 21.30 i Violgt 14, som er Frivilligsentralens lokaler. Her serveres kaffe/te og pizza før gruppene går ut, tre og tre fra kl 22.
Det er faste personer som kommer tidligere for å låse opp og koke kaffe/etc.

Fredagskvelden er gruppene ute til 01 og lørdagen avslutter vi ravningen kl 24.

FORANDRINGER?
Det er mulig at det på sikt vil bli endringer i disse rutinene. Det er avhengig av de erfaringene som gjøres i løpet av høsten. Natteravnene samarbeider med politiet og med instanser i kommunen, slik at det hele tiden vil være en evaluering i forhold til hvilke kvelder og tidspunkt natteravnene skal være ute.

Enkelte er opptatt av at natteravnene bør være ute flere timer. I Halden har fokuset, fra oppstarten natt til 1.mai. vært å trygge sentrum for de yngste som er ute og uungdommer opp til 18 år. Dette er bakgrunnen for det valgte tidspunktet.oppstartsåret.

Det er også forslag om å organisere natteravngrupper utenom sentrumsområdet, som Låby/Hjortsberg, Tistedal, Isebakke, etc.

Dette vil også bli vurdert av Stryingsgruppen i samarbeid med andre instanser.

OPPFORDRING AV ORDFØRER
Ordfører Per Kristian Dahl var med på det åpne informasjonsmøtet som ble holdt i Folkets Hus mandag kveld. Han ville selv være med ut og gå noen kvelder og oppfordret andre voksne til å være med.

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.