17. MAI!

Frivillig deltakelse på 17.mai med kakebord og "kiosk" og nyfeiet gårdsplass med flaggheising, sang og moro. Alle som ønsker blir med i borgertoget.

PYNT OG KAKER
En gruppe frivillige har tatt på seg ansvaret for å pynte og ordne kvelden før den store dagen. Så i kveld rykker de inn og omgjør frivillighets-huset til et festlokale. Flere vil allerede idag levere kaker til vårt kakebord.
Det ryktes om flere bløtkaker og andre fristende 17mai-kaker.

KIOSK
Nå har gårdsplassen blitt ryddet og beplantet og fra gården kan man også henvende seg i "kioskluken" som er det ene kjøkkenvinduet. Herfra kan man kjøpe pølser, is, brus og eventuelt en rød eller blå t-skjorte for anvendelse i folketoget senere på dagen.
Prisene er lave og dekker kun kostnader ved innkjøpet.

ÅPENT FRA KL 10
Det vil være åpent under barnetoget fra kl 10 og alle som kommer innom oppfordres om å være med i folketoget som går fra Os skole kl 13.
Oppmøte er et kvarter før.

VÆRE SAMMEN
Ideen om å invitere til samvær og kakebord på frivillighetssentralen 17.mai kom fra frivillige som mente at mange ville sette pris på fellesskapet, særlig de som ikke har familie eller godt sosialt nettverk i byen. Gjennom kontakten og engasjementet på frivillighetssentralen har mange etablert kontakt og vennskap blant andre frivillige og responsen fra kakebakere bl.a var meget god fra første stund.

Hvis været tillater blir utebordene tatt i bruk. Vi håper selvsagt på sol fra skyfri himmel, men sukk, skulle det ikke slå til værmessig blir det sikkert både hyggelig og hjertevarmt innendørs.

SE PÅ BARNETOGET SAMMEN
Mange vil likevel, uansett vær, prøve å få en fin plass for å oppleve barnetoget. Da kan det være godt å hvile seg inne på frivillighetssentralen etter all ståingen.
Og her kan du finne en å både stå sammen med og ta en kopp kaffe med etterpå.
  

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.