MALEGRUPPE STARTER FREDAG 11.JANUAR

Annenhver fredag med start 11. januar er det på`n igjen for alle som vil være med i malegruppe. Ester Jensen og Mari Grev ønsker velkommen kl 10.30 i Frivillighetssentralens lokaler. Gunnar Straume er også med i malegruppen og bidrar med råd og veiledning for maleinteresserte.

TEGNER
Mogens Skovborg er en annen kjent mann fra byen. Han deltar også ofte i gruppen og på nyåret vil han bruke tiden til å tegne. Han vil også gjerne hjelpe andre i gang.

VINTERENS FARGER
Gruppen vil fortsette å møtes i Frivillighetssentralens lokaler annenhver uke til og med april måned.
Det kan også være aktuelt med en tur til nabobyen Fredrikstad og til Festningen for ekstra inspirasjon i løpet av perioden.

Kom gjerne og bli med i malegruppen, oppfordrer Mari og Ester, som veldig gjerne tar i mot flere til denne trivelige aktiviteten.

Lurer du på om du kan nok, er flink nok? vil nok?  

Her kan alle være med, sier de maleglade damene og viser til mange som nettopp har uttalt "noe slikt" tidligere, men vips, så er de innenfor og opplever at malingen blir både interessant og morsom.
"Da lever du virkelig " - og de ønsker at mange flere vil få glede av malesamværet.
Ja for det blir tid til sosialt samvær også. En enkel kaffekopp og tid for prat blir det over blyantene og penslene, men også tid til konsenstrasjon.


<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.