FRIVILLIG-PRISEN TIL HOBBYGLEDEN

Britt Dahl (bildet) med femten andre hobbyglede-deltakere åpnet egen utstilling på førjulssamværet og var glade og overrasket da ordfører Per Kristian Dahl tre timer etter overrakte prisen til nettopp gruppa, hobbygleden.

POPULÆRE PRISVINNERE
Gruppa fikk ett innrammet bilde, signert Rigmor Haugsand og hver enkelt fikk diplom, rose, bok og foto`s. Gruppa fikk også en gave med strikkebok, garn og bambuspinner.
Mange gratulasjoner og klemmer ble det på prisvinnerne fra de over 100 som var tilstede på åpent hus mandag.
  
UTSTRAKT HÅND
Hobbyglede-gruppa får frivillig-prisen for 2005 for deres store innsats for et mer inkluderende miljø. De har i året som har gått hatt en viktig funksjon, både når det gjelder å ta vare på huset og menneskene som er tilknyttet sentralen.

SMIL OG KLEMMER
Hobbygledens deltakere er rause med smil og klemmer. De har fortstått at latter er en gave og glede.
De har også forstått at - du kan ikke gi noe til andre hvis du selv føler deg utttømt. kanskje derfor at alle i gruppa sørger for å lade egne batterier ved å komme sammen til entusiastisk samvær en gang i uka.
i dette samværet er det gjestfrihet, vennskap, trygghet og latter som er i fokus.
Deltakerne har alltid en utstrakt hånd til nye som vil prøve - både når det gjelder å møte nye mennesker og lære seg innviklede strikkeoppskrifter.

HUS OG GÅRDSPLASS I ORDEN
Etter flyttingen for Frivillighetssentralen til Violgt 14 har gruppas deltakere tatt en stor del av ansvaret for å holde hus og gårdsplass i orden.

Prisvinnerne er:
Britt Dahl, Ninni Hansen, Karin Svendsen, Alfhild Jensen, Tordis Johansen, Eva Harlem, Jane Harlem, Helga Opsann, Oddny Brudvik, Odd Skovdahl, Britt Ahlsen, Marit Jensen, Leif Johannesen.
Med i gruppa er også Åse og Åse-Berit (vevkonsulenten som tilkalles ved behov, og det er det, relativt ofte).
I tillegg suppleres som oftest gruppa med to tolker.

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.