SENIORNETT - KLUBBEN ETABLERT

Seniornettklubben i Halden har allerede over 30 deltakere på det første samlingen, tirsdag 30.august.
Hver tirsdag mellom kl 10.30-13 møtes seniorgjengen for å lære mer, øve og praktisere på bruk av pc og alt som hører med.

HVER UKE
Hver uke inviteres det til klubbsamling i Friviligsentralens lokaler og på den første samlingen var det mye registrering og informasjon. Men allerede neste uke, 6.9. satses det på oppslåtte pc`er og praktiske øvelser.
Det er Bjørn Megning Jensen og Reidun Hartviksen som er de to frivillige lederne som har fått med seg Nils Vattekar fra Fredriksten Rotary og Terje Nohr, fra Lions, som var til stede den første gangen.
Sammen med A-gjengen på kjøkkenet (Anne-Lise, Arna og Alfhild) sørget de for en fin start for Seniornettklubben i Halden.

Telehuset i Halden (tidl Datatjenesten var også til stede, informerte, demonstrerte og hadde med noen ekstra gode tilbud for kjøpelystne nybegynnere.

Klubben er i gang og medlemmene vil etter hvert finne ut av hvordan det skal fungere og hvilke kurs og temaer man ønsker å satse mer på.
Det er også innledet et samarbeid med Halden videregående skole for å kunne tilby egne opplegg og kurs, sammen med elevene.
En spennende høst.

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.