FRA LEKSER TIL KARUSELLER

Fra venstre, Margrethe, Gunhild og Gad er tre av leksehjelperne i leksehjelpprosjektet i Halden. De var med på tur til Tusenfryd 6.juni sammen med 37 elever fra Os, Låby og Rødsberg skoler. Sommeravslutningen ble en varm og morsom tur for alle.

OS FØRST
Bussen stoppet først ved Os og fra denne skolen var det med åtte elever (bildet nr 2),  som alle hadde gledet seg en god stund til Tusenfrydturen. Flere av dem har vært med på leksehjelp tidligere år og allerede på turen i fjor, som gikk til NRK og Barnekunstmuseet i Oslo, kom det forslag om at turen i år kunne gå til Tusenfryd.

HUMØRET PÅ TOPP
Alle så ut til å glede seg, både over det flotte varme sommerværet og til utflukt og morsomme opplevelser blant karusellene i Tusenfrydparken.
Og at alle, både små og store, ble våte i tømmerrenna og frydet seg, har vi fotografiske bevis på.

SNART FERIE
Lekselesingen skal snart få et sommeropphold, men både leksehjelpere og elever ser ut til å trives i hverandres selskap og flere ga uttrykk for at samarbeidet må fortsette også til høsten.

BEGYNNER PÅ UNGDOMSSKOLEN
Synd at jeg må slutte nå, for jeg begynner på ungdomsskolen til høsten, sa en.
Ja, men da er det bare å fortsette, på leksehjelp for ungdomsskole-elever da, svarte en annen.
- Javel, da. Da melder jeg meg på med en gang.
Kan vi dra til Tusenfryd neste år og?

MELD DEG NÅ!
Det betyr at frivillige leksehjelpere er meget populærere blant elevene.
Vil du være med på det frivillige leksehjelplaget - er det bare å ta kontakt.

Vi vil fortsette med grupper på Os og Låby og vi vil samarbeide med personalet på skolene for at tilbudet skal bli givende, utviklende og hyggelig for alle.
Det er også kommet en forespørsel fra foreldre ved Folkvang skole om muligheter for å samarbeide om en leksehjelpgruppe der til høsten.

FOR UNGDOM
Vi vil også videreutvikle leksehjelptilbudet for ungdomsskolelevene i samarbeid med Rockehuset og Røde Kors. Her vil det også vektlegges tett samarbeid, i første rekke med Rødsberg ungdomsskole. Det kan også bli aktuelt å samarbeide med flere skoler om lekshjelp for ungdomsskoleelever.

REISEKLARE
Det siste bildet viser hele gjengen utenfor Låby skole ved avreise.
5.6. og 7. klassinger og en liten gruppe fmed 8. og 10.klassinger.

LEDERE
Med på turen var leksehjelpere som elevene kjenner fra leksehjelpsituasjonen. Else og Gunhild har vært med i flere år og har vært både på Os og Låby. Claus er leksehjelper på Os og på ungdomsskolen. Gad  og Margrethe er på ungdomsklubben, Liv-Randi fra Rockehuset og Kristin kjenner elevene både fra Låby og  ungdomsklubben.


<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.