ALLSANGEN ER I GANG

Jesper følger nøye med på TV-folkenes instruksjoner. Se hit, dit, stå der.....

Skal det være en vaffel, spurte Tordis og kunne fortelle de mange som hastet opp og ned under de mange forberederelsene at vaffel-oppskriften kom fra Sjømannskirken i Rotterdam. Enkelte begynte å ta en omvei..... finbuksa skulle jo på senere. Mens andre lot seg friste og kneppet opp og forsynte seg godt av de gode vaflene.

Ola Kristiansen, til venstre og Morten Stegard, Fredriksten Rotary stillte opp som dugnadshjelp for frivillghetssentralen under opprigget til Allsangen.

Heidi og Magne Rannestad er begge sentrale i det meste som foregår på festningen under Allsang på Grensen.Her slår de av en prat med den erfarne Brådland-vakten, Anne-Lise Malmbekk. Som i fjor, skal hun, bestemt, men vennlig avvise bilister som "bare" skal ha bilen sin stående en en liten stund....... I år er det svært liten mulighet til parkering bak sceneområdet og rundt "Brådland".

Anne Marit og Wenche regjerer i VIP-teltet!

Sol, sommer, sang og sjørøvere var i fokus på den første opptaksdagen for Allsang på Grensen onsdag kveld. Katrine Moholt var strålende fornøyd med 8.500 publikummere og piratbarna fikk være med og synge "Kaptein Sabeltann". Noe som også hører sommeren til.

HYGGE OG NYTTE
som hører sommeren og allsangen til er de mange dugnadsoppgavene før og etter festen, som får sjørøvere og sangere til å skinne.ekstra.
Det er de mange oppgavene og detaljene som gjøres av de villige, frivillige dugnadsarbeiderne. Dem er det mange av, fra korps, idrett og andre lag og foreninger som mobiliserer frivillige gjennom hele sommeren for at Allsang på Grensen kan "slå rot" i Halden.

Her er derfor en  liten sommerføljetong som viser ulike oppgaver og forskjellige mennesker som "drar allsang-lasset" sammen. De hyggelige og nyttige "maurene" er på plass over alt og er lett gjenkjennelige med capser, brede smil, hektisk mobilbruk og gule vester.

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.