GJENG FRA HALDEN DRAR TIL MOSS

Seniorteateret Fiin Årgang presenterer forestillingen "Pølse i vaffel, takk", på Parkteateret i Moss. Premieren er fredag 11. mai og på lørdag reiser 21 fra Frivillighetssentralen i Halden for  å oppleve revy-mixen.

VIVI HAUG
Revyen inneholder nostalgiske og selvironiske historier fra gamle dager, men også dype? tanker om styre og stell og om det å bli gammel. Gjesteartist er Vivi Haug, Østfolds store revydronning.

1881 ER MED
Visegruppa 1881 bestilte billetter til revyen i Moss, det vil si, deres "manager" Wenche gjorde det. Men det er alltid hyggelig å ta med flere, så det ble til slutt en gjeng på 21 som på lørdagskvelden skal la seg underholde av Fiin Årgang i Moss.

Teatergruppa Fiin Årgang består av pensjonerte mossinger.
Regissør er Eivind Rasten.

I forestillingen Pølse i vaffel får vi møte forskjellige slags mennesker, både byoriginaler, innflyttere, fine folk og fotballguttær. Selv Mossekråka er med.
Fra "Menyen" kan nevnes: Slutt med sutringa!
Noen reiser ut, noen fløtter inn.
Sitt ikke hjemme og
Fort forsvinner ungdomsåra. Men også: Farvel Industri,
Tissetrengte damer og
Huff disse Kråkene.

HVOR ER HALDEN?
Wenche, som var i Moss på torsdag, slo like godt av en prat med skuespillere og gjesteartist, som hadde en pause i øvingen utenfor Parkteateret. Da de fikk høre at en gjeng fra Halden kom for å oppleve revyen i Moss, var de ikke sene om å skryte av byen under festningen og selvsagt slå noen vitser også..... om "lille" Halden som ligger så la-a-a-ngt unna..
Stemningen var på topp og det lover bra for premieren fredag. Finner de veien ut av "røykskyene" og inn på scenen til premieren fredag, tipper jeg at hjertene vil dunke litt ekstra før mossepublikummet vil omfavne dem alle sammen.

Heia Moss! Heie teater-ildsjeler! Break a leg!

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.