NATTERAVN

Marte Margrethe L. Klanderud, Nils Vattekar, Eva Kvitvang og Anne-Britt Vattekar var natteravnere lørdag 8.november.

Her er gjengen som var ute som natteravnere i Halden sentrum lørdag kveld, 8.november. Fra venstre; Marte Margrete larsdatter Klanderud. Nils Vattekar, Eva Kvitvang og Anne-Britt Vattekar.

EN GRUPPE
Med fire ravnere var det naturlig å gå sammen i en gruppe denne lørdagskvelden. På kvelder med flere ravnere deler vi inn i grupper med tre ravnere i hver gruppe.

Denne lørdagskvelden gikk ravnerne innom Ungdomsklubben og fikk en omvisning der og snakket med flere voksne som er engasjerte i klubben, som frivillige.

Hver fredag og lørdag kveld er ravnerne ute til og med siste lørdagen i november. Det er ikke planlagt ravning i desember. Styringsgruppen for Natteravnene Halden skal evaluere høstens ravning på møtet i januar og vil deretter starte opp igjen ravnekvelder utover våren.

Er det noen som leser dette og kan tenke seg å være med som natteravner er det bare å ta kontakt med Frivilligsentralen.

Det arbeides i disse dager med å gjøre klar en egen hjemmeside for Natteravnene Halden. Her vil det ligge informasjon og en liste over aktuelle datoer og med muligheter for å sette seg opp på en dato som passer best.

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.