TUR TIL RØDNABBENE 15.JULI

Her fra en tidligere tur til Rødnabbene

Frivilligsentralen har også tidligere arrangert tur til Rødnabbene og mange gleder seg til å komme tilbake - nå på sommerstid.

Frivilligsentralen inngår i sommerens samarbeid med Turistkontoret, Historielagene og andre om å arrangere Kulturvandringer. på kveldstid. Torsdag 15.juli inviterer Frivilligsentralen til en fin kveldstur til Haldens gamle perle; Rødnabbene. Oppmøte er ved parkeringsplassen, Gamle Sørhaugen kl 18.00. Derfra er det mulig å spasere ut Eskeviken og gå på sti gjennom skogen til den gamle bade(møteplassen Rødnabbene. Det er også mulig med transport fra p-plassen til stien starter.

FORTELLINGER FRA "GAMLE DAGER"
Det vil være med kjentfolk som kan fortelle om både Eskeviken og Rødnabbene fra tidligere tider og på kulturvandringene er det alltid med mange som har historier fra egne minner fra turene utover til Rødnabbene, både når det gjelder badeturer med familien, og lørdagsfest med dans, som også ble arrangert her ute.
Det gikk båt fra brygga i Halden og den var ofte fullstappet av badegjester til Rødnabbene.

Torsdag 15.juli går ferden gjennom skogen og det er en trivelig sti å gå og når turfølget har kommet fram vil det være store muligheter for en aldri så liten "velkomst".
Den som blir med får se.

Oppmøte er klokka 18.00 Ved parkeringsplassen på Gamle Sørhaugen. Skippergata - Sølvgata - Gamle Sørhaugen.

God tur!

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.