MØTE OM ALLSANG PÅ GRENSEN

Gina Finsrud gleder seg til ny allsang-sesong.

Dugnadsgjengen fra Frivillighetssentralen forbereder seg.

Her er Gina Finsrud, prodsjektleder for Allsang på Grensen, Halden kommune, næringsavdlingen, tilstede på Frivillighetssentralens møte for de nær førti frivillige som skal være med under dugnadsarbeidet på festningen i sommer.

I GANG SNART
Nå er det meste av årets planer lagt og det skal bli spennende å få kommet i gang, fortalte Gina, som gleder seg til første allsangopptak den 2.juli.
Hun takket og roste samtidig det store korpset av frivillige fra mange lag og foreninger i byen som var så samarbeidsvillige og arbeidssomme. Uten den store dugnadsinnsatsen ville ikke denne store satsingen vært mulig, konstaterte hun.

Nå er det opprigg av scenen som står for tur , og i disse dager er den kommet i alle sine løse deler og det rigges for fullt på plassen, ved siden av snekring av trapper, elektrikere jobber og for en utenforstående kan det også se ut som om noen "løper rundt og rundt" på jakt etter poster...
Altså, mye å gjøre, ennå en stund, før alle artistene har en scene å stå på og fortsatt mye som gjenstår før punblikum har stoler å sitte på og en kiosk å komme opp til. Iddd skolemusikk, Comet, Berg Idrettslag, Tistedal håndball, Svømmeklubben og enda flere.... har med frivillige dugnadsarbeidere som skal se til at parkeringen, kiosksalget, diverse vakter med mer går greit. Det vil si et stort samarbeidsporsjekt som krever at vi først og fremst "er på nett" daglig, for her "hagler" nye beskjeder, etter hvert som arbeidet og de fullstendige listene blir oppdatert. Dugnads"genralene" Odd Hovland og Egil Solheim fra Idd skolemusikk har god tro på at den andre sesongen med Allsang på Grensen vil bli en suksess, også når det gjelder alt det praktiske arbeidet som vil bli nedlagt fra dugnadsgjengen. Det ser lovende ut.
Kommer det artister? Ja, det gjør det nok, men dem snur vi ryggen til!...for her skal det være vakter som skal "være på plassen sin" - det vil si, med ryggen mot scenen og øynene på publikum og situasjoner som kan oppstå "der ute",  

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.