BALLETT-BEGEISTRING

Frivillighetssentralen fikk en hyggelig invitasjon fra Halden ballettskole om å overvære ballettskolens sommeravslutning.
Fra v Britt Dahl, Anne-Lise Malmbekk og Tordis Johansen var for første gang på en ballettforestilling og var imponerte over alle de flinke danserne.

KOSELIG
Det var så koselig å bli invitert sier Tordis Johansen og forteller at det er aller første gang hun ser ballett på scenen.
Det var spesielt de minste hun roste, at de kan klare å gjøre alle trinnene samtidig, det er helt utrolig, mente Tordis som også røpet at hun flere ganger under forestillingen fikk tårer i øynene, gledestårer. Det hele var så flott!

HALDENSERE HELDIGE
Anne-Lise Malmbekk var også imponert over både små og store og synes de alle var veldig flinke. Der Anne-Lise kommer fra, i nord-Norge var det lite ballett i hennes oppvekst. Hun synes barn og unge som vokser opp i Halden er ekstra heldige som har flotte skoler, som dans,drama og musikk-linje, kulturskole og ballettskole.

BEGEISTRET
Det var fint å oppleve så mange begeistrede tilskuere under ballettforestillingen sa Britt Dahl. Hun roste også danserne og var stolt over det rike kulturtilbudet barn og unge får oppleve her i byen.

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.