NYTT KONTOR

Daglig leder ved Frivilligsentralen flytter i disse dager ut av ett og inn i et nytt kontor. Rent historisk blir det å flytte fra Wegners gamle soverom og inn i forværelset til Bilsakkyndig i Halden.... Det fører med seg en god del arbeid med pakking, sortering, kasting og flytting. Bord, hyller og skap skal demonteres og monteres på nytt og i flere dager har det vært små og større dugnader for å få alt på plass.

NYE DØRER
Det har også blitt lagt et nytt gulvbelegg og en lettvegg og dør har kommet opp, takket være snekker Steinar. Når noe skal flyttes og snekres kommer man ikke helt utenom elektriske arbeider og nye brytere er også på plass.
Det gjenstår litt malearbeid og flytting av litt data og telefonlinjer.
Det skal også på plass et glass i et "kjekt" tittevindu inn til daglig leders kontor med god møteplassmulighet.

DUGNAD MÅ TIL
Selv om daglig leder har tilbrakt ekstra mange timer på jobb i forbindelse med flytteprosessen, måtte det til en skikkelig dugnad på lørdag 26.2.  for å få flyttet det siste og få alt på plass.
På dugnaden var det den "faste allsangriggdugnadsgjengen" fra frivilligsentralen som tro til; Tor, Svein, Pål, Bjørg og Torbjørn. Med dette gullaget, og på selveste Marit Bjørgens gulldag i Kollen, var det i grunnen bare å cruise inn mot mål etter tre effektive dugnadstimer. Moro og utrolig flott å få så god hjelp. Blomsterbukettene og havrebollene fra Bryggerhuset var noe de virkelig fortjente.<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.