1881 PÅ TAUBE-SPELEN

Olav Evensen, Karin Lykke-Seest, Reidun Ingerø, Erling Gûnther (stående) og Svein Hansen (foran til h.) var alle aktivt tilstede under allsångerna på Taube-spelen i juli. Nå er det snart allsang i Busterudparken. Hör musiken!
Lørdag 12. august, fadderradderidde,radderadderidde,radderadderidderi......  Följ nu med!

MAJ PÅ MALÖ
Nesten hele visegruppa var med på bussturen søndag morgen 16 juli og det var en glad og fornøyd glad -gjeng som "sang seg hjemover" - hör min bedårande vals osv........ i en varm, varm sommerkveld i en varm, varm buss og alle var enige om at det hadde vært en fin-fin tur og så glade alle blir av å synge og skratte og le.

60 ÅR
Erling Günther som fyllte 60 år for noen måneder siden hadde fått en spesiell gave. Nemlig backstage-møte med selveste Lill Lindfors under Taube-spelen.
Resten av 1881 var med som oppvarmere og for en varme!
Møtet mellom Erling og Lill ble underbart og det ble det ende.
Men eget bilde i blà ble det og et underbart minne fra denne deilige Taube-spelen med fire tusen sjungende, glada visevenner.

ALLE VAR DER
De var der alle, Göran Fristorp  (men Stein Erik Hagen var ikke der, såvidt vi så), men Brolle Jr var der, og for en røst og for et herlig hår. Han sjarmerte alle og Bosse Larsson. Han er vel allsangens "far" og Peter Harryson, skuespilleren og selveste Sven Bertil Taube.

BARE TAUBE
Og det var Taubes, altså Evert Taube som levde fra 1890 til 1976, det var hans viser som ble fremført så vakkert og smygende denne sommerdagen, de kom som perler på en snor, Vals på Engön, Brudvals, Fritjof och Carmencita, Vâstanvind, Solig morgon, Den sköna Helen, Änglamark og enda flere ...

Akk
Lämna bara ditt namn og adress eller gå inn på www.taubespelen.com och anmäl dig til nästa års Taubespel.....

NOTEKUPP
På festivalområdet var det mangt og mye å få kjøpt, blant annet gamle noter og her var det den ene hitèn etter den andre og 1881`s pianist Karin har sikret seg en bunke med disse flotte noter. Hun ble en meget populær kunde der hun sang seg gjennom de fleste heftene og sørget for nye kunder til den meget hyggelige mannlige selgeren.


PS! Neste øvelse hjemme hos Karin 31. juli.
Ingen grunn til å vente lenger med å SJUNGA!

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.