VELLYKKET TV-AKSJON

Sara Sayar gikk sammen med to ivrige 12-åringer

Mary Sayar og Frode Gundersen ringte på mange dører.

Mange støttet TV-aksjonen med å komme til konserten på Brygga.

Mange gode kaker.

Rosalie Aasmundsen og datteren Lisbeth stilte på dugnaden for innsamlingsaksjonen.

Det var mange bøssebærere ute for innsamlingsaksjonen søndg 24.oktober. Frivilligsentralen har for andre året, hatt ansvar for to roder (områder) i sentrum. Hvor mange ringeklokker som det totalt skal ringes på - vites ikke, men bøssebærerne gjorde en flott innsats og rapporterte om  mange giverglade mennesker, men også noen som kun tittet ut bak gardinene når bøssebærerne sto utenfor.

MANGE KOM
Det var mange som hadde lyst og anledning til å være med som bøssebærere for TV aksjonen til Flyktningehjelpen. De to yngste som gikk med bøsser var 12 år.
Etter litt servering og informasjon når alle kom, var det mellom 1 og 3 timer som ble brukt til å oppsøke menneskene som bor i sentrum. Noen ble invitert inn, en hjalp med å skifte lyspærer, mange satte igjen en lapp med info om hvordan de likevel kunne gi, selv om de ikke var hjemme når vi ringte på.

KAKER
Mange frivillige hadde også for denne dagen, organisert en kakeinnsamling, der kaker og kaffe ble solgt i forbindelse med konserten som ble avholdt på Brygga Kulturhus, samme kveld.
Med kaffetrakting på tollboden og pynting av langbord for salg før konserten og i pausen, var det nok å gjøre for dugnadsgjengen på sju.
Det var solgt 200 billetter og trolig ble det også solgt billetter til konserten i døra. Kakesalget innbrakte over fem tusen kroner til TV-aksjonen.

2011
Det er stadig stort engasjement for å arrangere konsert i Halden i forbindelse med den årlige TV-innsamlingsaksjonen.
Det betyr at kakebakere og andre som kan tenke ut kreative ideer for innsamlingen neste år, bare kan ta kontakt.

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.