MALEGLEDEN ÅPNET UTSTILLING

Fra v. Mari, Mogens, Karl, Trine-Lise, Esther, Birgit, Ragnhild, Liv, Bjørg. Hele 77 bilder er med på Maleglede-utstillingen som Frivillighetssentralen åpnet på Sykehjemmet torsdag 16.11. Gruppen på bildet er ni av flere som har deltatt aktivt på aktiviteten Maleglede.

STOR STEMNING
Det var stor stemning under åpningen av utstillingen på Halden sykehjem igår, der over 60 personer var tilstede ved åpningen.

KAN LÅNES PÅ ROMMET
Utstillingen vil henge på sykehjemmet ut januar neste år og bildene kan lånes fra Trivselsstua for beboere som ønsker å ha de på avdelingen eller sitt private rom. Dette avtales med personalet som vil være behjelpelige med å ordne det praktiske.


GLEDE
Det var stor glede å se hos utstillere og publikum under åpningen i går og Visegruppa 1881 bidro sterkt til å skape en fest-stemning med sine viser og "struttende" glede og humoristiske verbale "stunts".

MANGE BIDRO
Mange har vært involvert i å få ferdig utstillingen. Hele onsdag var flere igang med å gjøre klar bilder, oppheng og bildene hang først ferdig på veggene etter kl 22 onsdag kveld.
Forberedelser til servering, pynting, handling tok endel tid på torsdag og vel en time før åpningen var både Mari og Ester fra maleglede-gruppa i sving med de siste forberedelsene og i innspurten fikk de også hjelp av Lillian og Tordis.

EN ROSE TIL TAKK
Alle utstillere og medhjelpere,samt "underholdningen" - Visegruppa 1881 fikk en flerfarget rose og en stor takk for innsatsen.

NY SKIPSBJELLE
Visegruppa 1881 fikk også en overraskende gave av Mogens Skovborg idet han overrakte en svært kledelig skipsbjelle til bruk for visegruppas sjømannsavdeling.

MOGENS MED FLERE BILDER
Mogens Skovborg, som selv bidro til utstillingen med flere bilder, har tegnet Visegruppas T-skjorte motiv. Et "eventyr" av en skute, fyllt med diverse sang og musikk-glade mennesker og havfruer....

Visegruppas Erling, takket for gaven og viste til T-skjorta han hadde på seg og sa det var flere måte å stille ut bilder på.

STORT PUBLIKUM
De fleste kom fra avdelingene på sykehjemmet, men også utenfra. Dessuten var det en gruppe beboere fra Hagegata og Vaterland som var tilstede under åpningen.

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.