PANGSTART FOR SØNDAGSKONSERTEN

Maria Scott Hagen, og Silje Kathinka Erichsen

Eirik Haug Stømner

Dette er så bra!

Maria fortalte og gjorde musikkstykkene ekstra interessante med historier

Fortjent applaus

Den første klassiske konserten i 2010 ble på alle måter en høydare, med fabelaktige musikere på et høyt nivå, rekordmange publikummere og kjempebra stemning som lover bra for flere konserter. (alle foto: A.Andersen)

FULLT
Selv om det til tider kunne være litt urolig i de bakre rekkene, med frivillige med mange gjøremål og enkelte som bare måtte ut et ærend, og en og annen stol som knirket....... så var det likevel GLEDEN, og den flotte opplevelsen over musikk ,talent og sjarme hos Maria Scott Hagen, Eirik Haug Stømner og Silje Kathinka Erichsen, som var det viktigste.

Her var det et publikum som virkelig lyttet, smilte og var henførte og henrykte og ekstranummer ble det og smilene ble om mulig enda bredere. Og alle lot seg lede under den "styrte" utgangen. Her måtte det tas hensyn for at de som skulle med i maxitaxien kunne komme først ut.
Lokalet var nemlig absolutt helt fullt. Ikke en stol var ledig.
Men likevel, rømningsveiene var frie - og det var godt og varmt inne - mens ute var det blåst og snø og maaange kuldegrader.

KOMMER IGJEN
De må komme igjen. Dette var så bra og Takk skal dere ha, kunne høres etter konserten og alle fikk blomster og klemmer og fra Høgskolen var det stolte lærere og i salen var det slekt og venner og mange glade musikkinteresserte, som naturlig nok også kommer til neste søndagskonsert, 7.mars.

Hvem som skal spille da, er fortsatt usikkert. Men ta sjansen og kom uansett.

God klang i flygelet deres, sa Elisabeth Giske på vei ut døren - og et fin -fint lokale.

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.