BLI MED EN SNARTUR BAK MURENE

Mandag 15. januar kl. 13.00 inviteres det til et nytt spennende og aktuelt foredrag på Frivillighetssentralen med Rolf B. Wegner. Foredragets tittel er Fengselets indre liv.

LANG ERFARING
Rolf B.Wegner har vært politimester både i Bodø og Bergen. Han har også vært sjef for Fenselsstyret, inspektør ved Politiskolen, eksepedisjonssjef i Justisdepartementet.
Wegner ble cand jur. i 1967 og har altså  40 års erfaring med "fengslende" saker.

KOMMER "HJEM"
Mange vil sikkert huske Wegners besøk på Frivillighetssentralen høsten 2005, der han snakket om tiden da han selv og familien bodde i den staselige Sorenskrivergården i Violgaten 14, som Frivillighetssentralen holder til i i dag.

Det er derfor med glede vi ønsker Rolf B. Wegner tilbake og ser fram til et spennende foredrag om et tema som nok mange vil være interessert i her i Halden - med et storfengsel bare noen "spadtak" unna.

ÅPENT FOR ALLE
Foredraget er åpent for alle, men du må selvsagt ha muligheten til å komme på dagtid. Foredraget starter nemlig kl.13.00 og han avslutter 14.30. (inkl pause)

LUNSJ FRA KL.12.00-12.30
Lunsj-bord står framme fra 12.00-ca 12.30 for de som ønsker å være tidlig ute og samtidig få seg en enkel lunsj. (vann og brød...! ++++)

Velkommen til foredrag 15. januar!<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.