KNUT FALDBAKKEN KOMMER I KVELD KL 18.00

Ikke bare kommer Knut Faldbakken til frivillighetssentralen førstkommende torsdag kveld. Boklånere som får bøker fra biblioteket gjennom ordningen Boka hjem, får med seg en ekstrabok av Faldbakken denne måneden. Det er fortsatt mulig å få billett til Faldbakken-kvelden. Kontakt oss eller bokhandler Andersen snarest.

KRIM
Boken Nattefrost er Faldbakkens tredje krim med Jonfinn Valmann i hovedrollen.

- Et eldre ektepar blir funnet døde i sitt hjem, Villa Skogly. Det dreier seg tilsynelatende om en familietragedie i en av Hamars mest velansette familier.
Det er overbetjent Jonfinn Valmanns samboer Anita Hegg som står for etterforskningen, og med en stigende følelse av ubehag går det opp for henne at Valmann tidligere pleiet nær kontakt med familien. Han er verken villig til å forklare seg om vennskapet eller om hvorfor det så brått tok slutt. Valmann selv er i gang med etterforskningen av et makabert likfinn i nabokommunen; den døde har ligget ute en lang vinter, og politiet har en utfordring i å fastslå identiteten,. Motstrebende må han vedgå at sporene peker i retning av dødsfallene i Villa Skogly. (Gyldendal)

LUMRE HEMMELIGHETER
I løpet av kvelden vil det bli avdekket flere "lumre hemmeligheter" fra Faldbakkens nyeste roman, som nå i høst er utgitt på Gyldendal forlag.

SIGNERING
Det vil dessuten bli muligheter for både salg og signering av bøker.

LANGT FORFATTERSKAP
Faldbakken har utgitt en rekke romaner og flere er filmatisert. En høstkveld i Halden vil nok være i korteste laget for å gå gjennom hele forfatterskapet, men vi håper det vil bli en spennende kveld med Knut Faldbakken og ønsker alle (med billett) velkommen.

VI HAR GOD PLASS, MEN ...
Plassen tillater ikke de "altfor store grupper" - det er derfor vi har valgt å være forberedt på antallet ved å selge billetter. (kr 65,-). Billetter er å få kjøpt hos Bokhandler Andersen.

BOKA HJEM
Hver måned er en gruppe frivillige i sving på biblioteket med å finne bøker til seks institusjoner og endel private boklånere. Med gruppen som kjører rundt i kommunen og besøker boklånere med "månedens bøker" er det totalt 14 frivillige som er med i ordningen Boka Hjem.

MØTE MED EN FORFATTER
Vi har i flere år gjennomført et årlig forfatter-møte. Tidligere har vi besøkt Torill Brekke på Fagerholt. Vi har spist lunsj med Klaus Hagerup på Kråkerøy.
I Oslo møtte vi Lise Fjeldstad og Marit Nicolaysen på Skullerudstua og i fjor fikk vi lunsj-besøk på Frivillighetssentralen av Thore Hansen, tegner og forfatter fra Fredrikstad.

I vårt jubileumsår (10 år!) er vi veldig glade for å kunne invitere boklesere og litteraturinteresserte i Halden til bok-kvelden med Knut Faldbakken.


<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.