SE SÅ FINT DET BLIR!

Nå kan vi begeistret se resultatet av innsatsen på dugnaden i fjor høst. Kommer du til frivillighetssentralen nå om dagen blir du møtt med dette flotte vårbedet. Gjerdet vi satte opp og malte i fjor er også et pent skue i vårsola.

FLERE BED
Det er planlagt flere blomsterbed og langs vårt nye gjerde er det også satt ned sommerplanter som i disse flotte maidagene har gitt gårdsplassen en nydelig ramme.

TRENGER STAUDER
Det er også anlagt blomsterbed langs mur og langs gjerdet mot parkeringsplassen. Her det mange meter som nå er gjort klart for alle slags stauder. I samarbeid med Hagelaget i Halden har vi planlagt både ny gressplen og staudebed.
Vi trenger derfor stauder, så hvis du kanskje har noe å avse fra egen hage hører vi svært gjerne fra deg.

VANN MÅ TIL
Det har vært nedlagt mange dugnadstimer den siste uken, henting av jord, oppgraving av bed, satt ned kantsten, flyttet heller, luket, etc...
Det er også innkjøpt vannkanner som settes på gårdsplassen og med en ny utekran (kommer snart) vil det bli satt opp vanningslister for sommeruker og helger slik at hagen blir godt passet på gjennom sommeren.

MANGE VIL HJELPE
Det er heldigvis mange som har sagt seg villige til å dele på ansvaret for vanning i sommer. Veldig bra! Huset og hagen lever!

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.