VELKOMMEN TILBAKE MED FLAMINGOGIRLS!

Høstsesongen starter i Busterudparken lørdag 12. august, med blant annet våre venner Flamingogirls (bildet), som kommer fra Sverige, Finland og Telemark!
Kom til parken denne lørdagen.
Fra kl. 10.30 blir det mye aktiviteter fra Frivillighetssentralen, allsang med Visegruppa 1881 og Flamingogirls kl. 12.00

KOM OG DANS
Det blir aktivitets-kurs med blant annet line-dance i parken denne dagen. Her kan du også lære og gå riktig med staver, eller hvorfor ikke trimme med ball og løpe med avis under haken?
Vi starter ved paviljongen kl. 10.30

MALEGLEDE
Malegleden på Frivillighetssentralen flytter utendørs denne lørdagen i august og inviterer alle som vil om å bli med og male. Ester og flere fra de faste malegruppene har med utstyr.

STRIKKEKURS OG GOD BOK
Hobbygleden tar med seg strikketøyet til parken og her er stedet for de som vil friske opp litt...  hvordan var det nå igjen - å felle av...?

Boka Hjem er også hjertelig tilstede med frivillige og bøker til utlån fra biblioteket. Det blir også en "historieforteller-krok". Vi håper også på et celebert forfatterbesøk....

VAFLER MÅ TIL
Ingen frivillighetssentral inviterer til aktiviteter uten hyggelig servering og "hjerte-vafler".
I Busterudparken vil Tirsdagsklubben og andre trivselsgrupper stå for salg av vafler og kaffe under de hyggeligste parasoller.

ALLSANG
Presis kl. 11.30 får vi høre Frivilllighetssentralens egen "verdensberømte" visegruppe. Visegruppa 1881 (fordi den yngste var 18 og eldstemann 81 da de startet for to år siden).
Visegruppa 1881 inviterer til allsang i parken og her blir det Taube og Prøysen og mye mer... og tekshefter til mange, så det skal bli lett å være med og synge.
Vi håper på stort fremmøte og at alle sitter og står tett.

BASSANOVA, MARSJ, ABBA OG HARRY POTTER
Frivillighetssentralen får også besøk denne dagen av fire venninner som skal ut på Østlandsturnè og starter denne i Halden 12.august. Det er to fra Sverige, en fra Finland og en fra Norge, Telemark (Bamble), som alle har studert ved Musikkhøgskolen i Gøteborg og nå legger ut på landeveien som "Flamingogirls", med første stopp i Halden.
Vi gleder oss til tre horn og en fiolin og en forførende konsert.

KASTE PÅ STIKKA
Og har du ikke fått nok, med line-dance, strikking, vafler, sang og musikk kan du slenge deg med i gruppene som skal "Kaste på stikka". Det vil også foregå i parken denne lørdagen, og som alle lørdager i sommer, opplading til krocket-festival som er uken etter.

VELKOMMEN
Så hva venter du på? Det er bare å legge seg "i trening" i sommer, for en ny sesong med frivillighet.

KOM PÅ FRIVILLIGHETSSENTRALEN
torsdag 10. august. Alle involverte frivillige er invitert til planleggingsdag kl. 11.
Dette blir første åpningsdag etter ferien.
Håper å se mange kjente og kanskje nye fjes denne dagen.

Inntil da. Nyt sommer og sol.
Og husk at - DET BESTE MED FRAMTIDEN ... ER AT DEN KOMMER EN DAG AV GANGEN!

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.