ÅRSMØTE I BLINDEFORBUNDET

Karine Pettersen, leder av halden lokallag, Norges Blindeforbund

Årsmøte samlet en god del medlemmer som hygget seg inne med varme i gulvet, mens gradestokken denne kvelden viste minus 14!

Karine Pettersen, bildet, ble igjen valgt som leder av lokallaget i Halden på deres årsmøte torsdag kveld. Årsmøtet samlet mange medlememmer og oppfordringen er klar; Lokallaget ønsker seg flere medlememmer og støttemedlemmer!!

FASTE MØTER
Lokallaget har møte en torsdag hver måned i Frivilligsentralens lokaler.
Foruten medlemsmøter arrangeres utflukter og mye annet.

Stemningen var god rundt bordet på årsmøte, der det også ble servert pizza. Møtet måtte avvikles i øvingslokalet til Bra-bandet denne kvelden.
Frivillighetens Hus i Violgata er stadig i bruk, og denne kvelden var det både sjøfartshistorie-foredrag og selvhjelpsgruppe i Angstringen med besøk fra Fredrikstad. Da gjelder det å samarbeide om bruken av rommene, og ikke minst - kjøkkenet!

LEDER
Karine Pettersen fortsetter som leder av Halden Lokallag av Norges Blindeforbund og har med et styre som undertegnede ikke har fått informasjon om. Men dette skal tas rede på og mer informasjon kommer senere, med kontakttelefoner, for dere som kan tenke dere å bli medlemmer eller støttemedlemmer av lokallaget.

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.