FOLKEHELSE

Oppstilling, blokk - høyre ben starter! En gjeng frivillige fikk innføring i Linedance tirsdag denne uken. Det er Østfold Mosjons-og bedriftsidrettskrets som kurset frivillige i salaktiviteter og altså line-dance. Her er Holger Samuelsson i fin stil med Arnhild Frengstad til h og Gerd Fagerhøi bak.

FOLKEHELSE
Frivillighetssentralen har hatt med deltakere på flere kurs tidligere og dette kurset var en oppfølger fra i fjor.
Med på fem-timers kurset denne dagen var også tre deltakere fra Svinndal bygdesentral og fire  elever fra Rødsberg Ungdomsskole,samt to aktivtører fra kommunen. Tilsammen 20 var med på - snu og vending, step på 1.takten og snu på 2.akten....

MED MUSIKK
Først var det tørrtrening men med musikk til ble det høyere tempo og smilene kom fram. Noen unnet seg en liten pause nå og da, men utfra stemningen var dette noe som slo an hos alle.

AKTIVITET MED SMÅREDSKAPER
Etter lunsj ble det ny oppvarming med aviser, ballong, tre forskjellige baller, erteposer og skjerf.
Her var det par-øvelser og ring, mønsterball og badeball.

ØVELSE GJØR MESTER
Alle øvelsene ble innlært med tanke på de nye frivillig-gruppene som i samarbeid med aktivitørene vil invitere beboerne i omsorgsboligene til "fri ufoldelse" - med start allerede denne uken.

BLI MED
Frivillig-gruppen som inviterer til fysisk aktivitet vil komme til den nyåpnede trivselskafeen i Hagegt og invitere alle som vil være med på både aktivitet med "småredskaper" og line-dance  på faste dager fremover.
Fast danse og aktivitetsdag blir onsdager.Neste gang 3. og 24.mai

MALEGLEDE OG SOLSIKKEBORD OGSÅ
To andre frivillig-grupper vil ta initiativ til maleglede, også onsdager. Første gang 15.mai.

Solsikkebordet, det vil si Åpen kafe med mye som kan skje, gjenoppstår i Trivselskafeen fra og med torsdag 11.mai og vil gjentas cirka annenhver uke fremover.
åpen kafe arrangeres i tidsrommet 16.30 til 18. Tiden det ikke er så mye som hender på huset, men altså på Solsikkebordets - er kafeen der ALT KAN SKJE.
Program for første åpningsdag blir gjort kjent senere.

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.